Manuele
pijnbehandeling
door Lic. Wouter Genoe

Dieptemassage, medicijnvrije oplossing tegen pijn

Getuigenissen

Enkele getuigenissen van Cliënten

Getuigenis 1:
Twintig en eindelijk… vrij!
Acht jaar heb ik gesukkeld met mijn knieën, maar dankzij dieptemassage door Wouter Genoe, ben ik sinds enkele maanden eindelijk vrij van pijn. Toen ik 12 jaar was kreeg ik plots ontzettende kniepijn. Basket moest ik laten en ook minder intensieve sporten zaten er niet meer in. Ik kon dat echter niet aanvaarden en probeerde steeds opnieuw aan sport te doen, maar elke poging draaide uit op pijn en ontgoocheling. Op mijn 17de werd de pijn zo erg dat ik ook gehinderd werd in het dagelijkse leven. Trappen doen waren mijn ergste nachtmerrie en ik verplaatste me zo weinig mogelijk, zelfs in huis. Kine hielp me iets vooruit, maar niet genoeg.

Ik ben dan terechtgekomen bij professor Lammens in Pellenberg, die een ilizarov-operatie uitvoerde, waarbij het been geroteerd wordt d.m.v. pinnen. Na een jaar moest ik echter met veel verdriet vaststellen dat de ingreep voor mij niet geholpen had. Gelukkig hoorde ik enkele maanden geleden van dieptemassage door Wouter Genoe, de enige oplossing die ik nog kon bedenken en die wonderbaarlijk geholpen heeft!

Momenteel studeer ik een half jaar in het buitenland en voor het eerst sinds jaren hoef ik me geen zorgen te maken over of ik tot aan de bakker geraak en terug, moet ik me geen groepsuitstappen ontzeggen en kan ik zonder zorgen naar een fuif gaan en zelfs meedansen met de rest. Ik hoef me ook niet meer vervelend te voelen als ik weer maar eens niet meer verder kan wandelen.

Ik leef weer, eindelijk!

Getuigenis 2:
Als 65 jarige dame heb ik al 10 jaar last van hoofdpijn. Deze hoofdpijn ontstond na een hersentrombose en verergerde na een zwaar auto-ongeval. Op doktersvoorschrift werd zeven jaar geleden gestart met kinesitherapie (ongeveer 100 sessies) maar dit bracht geen enkele verbetering. Nadien was het een zoektocht van de ene specialist, osteopaat, acupuncturist, chiropractor, … Niets bracht enig resultaat op. Tot op een dag dat ik terecht kwam bij Wouter Genoe. Na drie behandelingen was de barstende hoofdpijn verdwenen. Nu kom ik nog op regelmatige basis (om de twee maanden) om me preventief te laten behandelen. Het heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven. Ik kan weer doen wat ik lange tijd niet meer kon. Bedankt hiervoor!

Getuigenis 3:
Als 24-jarige profvoetballer (doelman) werd ik vorig jaar geopereerd van een meniscusletsel aan mijn rechter knie. Na de operatie bleek dat mijn uittrap vanaf de doellijn met veel moeite nog over de middellijn geraakte. Na drie behandelingen met dieptemassage (er zaten een aantal spieren vast) trapte ik de bal weer een heel eind over de middellijn. Sindsdien laat ik geregeld mijn spieren losmaken met dieptemassage. Mijn spieren voelen veel losser aan en ook de blessures,waar ik geregeld last van had, zijn er sindsdien bijna niet meer geweest.

Getuigenis 4:
Ik ben een 38-jarige vrouw die geregeld last had van migraine. Op aanraden van een vriendin, liet ik me behandelen hiervoor met dieptemassage bij Wouter Genoe. Na een aantal behandelingen, verminderde de hoofdpijn opvallend. Nu heb ik nog af en toe eens last van hoofdpijn maar die is niet meer vergelijkbaar met de migraine aanvallen die ik toen had. Als ik nog wat last heb, laat ik me nog eens masseren en dan ben ik weer een hele tijd pijnvrij.

Getuigenis 5:
Als vrachtwagenchauffeur werd ik vijf jaar geleden geopereerd aan een discus hernia. De pijn in mijn onderrug verdween maar kwam na een jaar terug. Er werd me gezegd dat ik er moest mee leren leven! Via een kennis liet ik me behandelen door dieptemassage. Al na één behandeling voelde ik een duidelijk verbetering. Na vier behandelingen was ik pijnvrij. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn rug!